Стотици души се събраха в Скравена, за да изпратят в

...
Стотици души се събраха в Скравена, за да изпратят в
Коментари Харесай

Стотици души се събраха в Скравена, за да почетат Илия Станков

Стотици души се събраха в Скравена, с цел да изпратят в последния му път някогашния баскетболист и треньор Илия Станков, който си отиде от този свят на 47-годишна възраст, откакто загуби борбата с подла болест.

Поклонението се извърши през днешния ден преди обяд в църквата " Козма и Дамян " в село Скравена, а измежду присъстващите имаше близки, другари и фенове на Станков.

Като играч Илия Станков стартира кариерата си в академията на Балкан, като след това става част и от мъжкия състав на ботевградчани. Пътят на един от най-хубавите стрелци в българския хайлайф минава още през Левски и Спартак Плевен, където се трансформира в любим на почитателите. също така носеше и капитанската лента. Със „ синьо-белите “ има два бронзови медала от шампионата за Купата на България.

Бившият национал остави диря и с екипа на Левски, с който Илия Станков има една купа на България, както и сребърни медали в родния шампионат и за Купата на България.

След края на дейната си спортна кариера Станков се ориентира към треньорството и за един къс интервал бе отпред на Спартак Плевен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР