Стотици автомобили останаха блокирани с часове на 40-градусовата жена в

...
Стотици автомобили останаха блокирани с часове на 40-градусовата жена в
Коментари Харесай

Вижте супер машината на Динко, отпушила „Тракия“ и пътя за Созопол след челния сблъсък между два рейса

Стотици коли останаха блокирани с часове на 40-градусовата жена в петък след обяд след зверската злополука сред два рейса на пътя Бургас – Созопол. Наложи се потреблението на профилирана техника, която да изтегли рейсовете, написа " Флагман ".

Оказа се, че с такава разполага само ловецът на бежанци Динко Вълев. Ямболията е притежател на супер машина, която коства 180 хиляди лв.. Тя издърпа за броени минути авариралите рейсове и отвори пътя. Тогава тапата бе толкоз сериозна, че се наложи полицейски кордон да проправи път на голямото возило, с цел да отпуши трафика за Южното Черноморие.

Само няколко дни по-рано още веднъж машината на Динко почисти автомагистрала „ Тракия “ в региона на Карнобат, където ТИР със скрап се прекатурна и разпиля товара си. Лично голият до кръста Динко ръководеше интервенцията по почистването.

Флагман.бг разгласява извънредни фотоси на огромната колкото танк машина. Това е единствената сходна профилирана техника в България. С такава не разполага даже и армията, твърди ловецът на бежанци.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР