Storms Swamp Burning Man Festival в Невада, ограничаване на присъстващите

...
Гръмотевични бури връхлетяха годишния фестивал Burning Man в пустинята на
Коментари Харесай

Гръмотевични бури връхлетяха годишния фестивал Burning Man в пустинята на Невада в петък, 1 септември, затваряйки хиляди присъстващи във влажни условия, тъй като организаторите затвориха портала и временното летище на мястото .

Очаква се нови бури да ударят района на Блек Рок Сити до събота и до неделя вечерта, според Националната метеорологична служба.

В петък вечерта проектът Burning Man съобщи, че бурите означаваха, че никой не можеше да напусне или да пристигне на мястото на Black Rock City. Те призоваха присъстващите да „спестят храна, вода и гориво и подслон в топло, безопасно пространство.“

В събота следобед те казаха, че достъпът ще бъде затворен до края на събитието, което беше планирано да приключи в понеделник.

Този кадър от Дебора Домас, германска гражданка и жител на Ню Йорк, показва условията по време на почивка в дъжда в събота. Домас каза на Storyful, че нейната палатка е била наводнена и че тя и другите присъстващи са се борили да спрат структурата на палатката им да се срути сред проливен дъжд.

Домас се опасяваше, че тя ще остане в капан на мястото до вторник, което я принуждава да пропусне полет за вкъщи, след като служители посочиха, че пътуването ще бъде възможно само след 24 часа сухо време. Кредит: Дебора Домас чрез Storyful

Видео препис

[БЕЗ РЕЧ]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР