Стопкадри Нова ТвВремето днес остава облачно, мрачно и доста хладно.Около

...
Стопкадри Нова ТвВремето днес остава облачно, мрачно и доста хладно.Около
Коментари Харесай

Никол Станкулова предупреди за заледявания по пътищата

Стопкадри Нова Тв

Времето през днешния ден остава облачно, тъмно и много хладно.

Около обяд преваляванията ще обзет цялата страна, а с сдържан северен вятър ще стартира да нахлува леден въздух, и в Северна и Западна България преваляванията ще минават в сняг, предвижда по Нова Тв Никол Станкулова.

Според нея по пътищата може да се образуват и заледявания, и по тази причина водачите би трябвало да бъдат доста деликатни.



Максималните температури на Северозапад ще доближават два-три градуса, до момента в който на Изток се чакат стойности до 8-9.

В планините през целия ден ще е облачно и мъгливо, ще има и превалявания от сняг, които в следобедните часове ще бъдат интензивни до среднощ и тук-там ще се натрупат към 10-15 см нов сняг.



Вятърът ще е сдържан и леден от Север и температурите ще са под нулата.

Утре захлаждането у нас продължава, ще остане облачно и с превалявания от сняг в централните и източните региони. В събота ще вали единствено на Изток и в Западна България. Облаците ще стартират да се раздират, само че ще остане много студено, добави Никол.

Тя сподели още, че от неделя до сряда вероятността за превалявания е минимална, като ще стартира и последователно стопляне. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР