Стопкадри Нова ТвТрагедиите след взривяването на язовир Нова Каховка“ в

...
Стопкадри Нова ТвТрагедиите след взривяването на язовир Нова Каховка“ в
Коментари Харесай

Проф. Станчев: Майка и двете й бебета загинаха на покрив в къща в Украйна

Стопкадри Нова Тв

Трагедиите след взривяването на язовир „ Нова Каховка “ в Украйна не престават.

„ Много украинци нощуват на покривите в къщите си, които са под вода. Една наша телевизионна водеща на украински Маша Ефросинина сподели, че нейна другарка с двете си бебета близначки също са нощували на покрива, само че той не ги е удържал, и са починали и тя, и децата “, сподели по Нова Тв проф. Михаил Станчев.



„ Мен по този начин ме впечатли, че след гърмежа доста руснаци изтеглиха и войските и техниката си, като се изключи няколко от едно отделение, които очевидно не са ги предизвестили. Те спяха на дървета, а след това ги изтеглиха. Много жители обаче не са евакуирани “, добави проф. Станчев.



„ Дали руснаци от вътрешната страна са взривили язовира или стената тъй като е остаряла, не е издържала, не може да се каже сигурно. Никой не е споделил дали са го взривили украинците или руснаци, очевидно чакат да се разбере. Местните хора споделят, че това са го създали руснаците, на в случай че проучваме на кому е преференциално от позиция, споделят, че това го е направила украинската страна за да потопи съветските войски. Ама те си имат разследващи служби и са изтеглили авансово бойците си “, сподели още проф. Станчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР