Стопкадри Нова ТвСъветникът на Тодор Тагарев – Мустафа Емин, категорично

...
Стопкадри Нова ТвСъветникът на Тодор Тагарев – Мустафа Емин, категорично
Коментари Харесай

Мустафа Емин: Нечовешко е да искам дете да бъде изкарано от шокова зала, за да прегледат моето

Стопкадри Нова Тв

Съветникът на Тодор Тагарев – Мустафа Емин, изрично отхвърли, че е заплашвал лекари в „ Пирогов “ със здравния инистър и се е държал скандално, като е упорствал дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да бъде прегледано неговото.

Емин изясни, че детето му, което е бебе, си блъснало челото в ръба на масата.



Със брачната половинка си отишли в поликлиниката в Люлин и оттова ги препратили в „ Пирогов “.

За повече от три часа и половина, съвсем 4, минали през 4 кабинета и имали няколко диалога с докторите.

На детето са направени 7-8 шева, дават документите на татко му и той се връща да ги вземе, тъй като се оказва, че от петте кабинета, през които е минал, е имал единствено един документ.

При излизането от кабинета Емин се показва по какъв начин се споделя, само че даже не споделя от кое място е и след това идва обявата на здравна сестра, която го упреква в надменно отношение.

Аз изрично отхвърлям такива изказвания, тъй като това е в прорез с обективната действителност. Единственото, което е, може да съм повишил малко тембър, сподели за Нова Тв Емин.

Името на министъра не съм го споменавал, загатнах два пъти министър, до момента в който правеха процедурите на детето и откакто разбрах, че те се вършат постепенно, споделих, че нещо би трябвало да се направи и да стигне до министъра, добави Емин.

Нечовешко е да желая дете да бъде изкарано от шокова зала, с цел да прегледат моето. Надявам се от болничното заведение да създадат инспекция и да бъде оповестена истината, да има камери, които да са снимали по какъв начин заставам един час и половинва пред кабинет, добави съветникът на военния министър.

Надявам се инспекцията да откри истината, тъй като истината е, че не съм се възпозвал от служебното си състояние и съм се редял пред кабинетите като всеки жител. Истината би трябвало да стане обществена и да бъде чута от всички, сподели още Мустафа Емин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР