Стопкадри Нова ТвЛидерът на Възраждане“ обяви какво иска да се

...
Стопкадри Нова ТвЛидерът на Възраждане“ обяви какво иска да се
Коментари Харесай

Костадинов: Излизаме от НАТО и връщаме казармата

Стопкадри Нова Тв

Лидерът на „ Възраждане “ разгласи какво желае да се случи след изборите на 9 юни и по какъв начин би трябвало да продължи да се ръководи България.  

Започваме да приказваме не какво ще прави идващото ръководство, а какво ще бъде последващо ръководство, тъй като има голяма разлика. България има потребност от политики, има потребност от това по какъв метод ще се развива в идващите най-малко 10 години, сподели в „ Здравей, България “ Костадин Костадинов.

Ние сега сме затънали в нашето селско дребно провинциално политическо дребнотемие и се занимаваме единствено и само с меко казано нелепости и кавги след кавги. Кой на кого, къде и какво снимал, и къде и по какъв начин всичко това нещо се случва. Това не е изненада, само че то просто отвращава в допълнение хората, добави той.

Това, което ние споделяме е, че би трябвало след изборите да има българско държавно управление, не следващите нелепости да слушаме за евроатлантическо. Това значи да се слагат българските национални ползи в центъра с всички, които утвърждават нашите визии, съобщи още по Нова Тв Костадинов.

Последният разгласи и кои са главните четири неща, които  искат да се случат след изборите и за които „ Възраждане “ ще беседва с всяка една политическа партия.

Ако ги одобряват, добре са пристигнали, в случай че - не няма да работим дружно, посочи Костадинов и назова въпросните четири точки: На първо място осъществяване на референдум за опазване на българския лев, на второ място референдум за участие на България и на трето място предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейския съюз, което сега се трансформира в една европейска федерална конструкция на страната. На четвърто място, което е доста значимо, прекъсване на помощта за Украйна и най-важното нещо, което е, цялостна гаранция, че няма да вземат участие български военни елементи в този боен спор.

Въпреки че желаеме България да излезе от НАТО, у нас би трябвало да се върне казармата и тя да е сред 6 и 9 месеца. Аз да вземем за пример съм служил 6 месеца и когато бях боец през 2002 година, имахме доста по-голяма войска и страната ни бе доста по-защитена. Сега ни накараха да си нарежем танковете и да останем съвсем без оръжие, а това е разследване на ръководството на страната през последните 20 години, сподели Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР