Стопкадри Нова ТвЖурналист смята, че най-големият проблем на българската демокрация

...
Стопкадри Нова ТвЖурналист смята, че най-големият проблем на българската демокрация
Коментари Харесай

Журналист за изборите: При гласуването с машина може да има човешка намеса

Стопкадри Нова Тв

Журналист счита, че най-големият проблем на българската народна власт са партиите и това се вижда при избори.

Партиите не могат да накарат хората да излязат да гласоподават и когато хората излизат всеобщо да гласоподават, тези с огромните описи просто няма да им правят работа, що се касае за проблемите на машината, съобщи в „ Пресечна точка “ Георги Банов.

Аз имам възприятието, че на последните избори партиите изкараха не твърдите си ядра, а най-неуките си ядра, тъй като там най-голямата неточност беше, че си натиснал преференция, а не си избрал партия. Това значи, че  трябва да се направи нещо, с цел да може всеки човек да се ориентира, без да се взима поради образованието, добави той.

В цяла Европа и в съвсем целия свят гласоподаване с машини няма. Това е живота и едвам приказваме какъв брой са положителни за демокрацията машините, в Щатите знаете, че машините единствено броят, защото има избор по пощата и има хиляди способи да се усили изборната интензивност, сподели още по Нова Тв Банов.

Машината е машина, и до момента в който машината е там, аз като инженер ви споделям, че може да има човешка интервенция. Отделно изпозатриха половината флашки. Намерете нови флашки, къде са флашките. Те не са амортизирани, няма ги, разяснява журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР