Стопкадри ФБКулинарният гуру Виктор Ангелов и актьорът Китодар Тодоров претърпяха

...
Стопкадри ФБКулинарният гуру Виктор Ангелов и актьорът Китодар Тодоров претърпяха
Коментари Харесай

Сринаха със земята готвач и актьор в „Хелс китчън“

Стопкадри ФБ

Кулинарният гуру Виктор Ангелов и артистът Китодар Тодоров претърпяха огромно оскърбление в „ Хелс китчън “.

Повод за това бе тяхното държание в риалитито за готвене по Нова Тв, като първо гнева на феновете си навлече Китодар. Той сграбчи микрофона и запя дружно с Гатьо в огранизираното в продукцията караоке, само че явно не му се получи и това провокира вълна от мнения.

За шут става, единствено шапка със звънчета му би трябвало, означи по този мотив консуматор на страницата на продукцията във фейсбук.

Много подправено пеете, но доста. Хич ви нема, сбит бе пък различен почитател на „ Кухнята на Ада “.



Това обаче не бе всичко за Китодар, защото малко по-късно началник Ангелов дефинира неговото ядене за „ цялостен отпадък “ и му подмятна демонстративно чинията.

Засегнат, актьорът побърза да посочи: Аз като отида в неговия ресторант, започвам ли да въртя и да виждам какво е изпод, и какво е в профил и от горната страна, не.



Тези негови думи провокираха съчувстие от страна на фен, който освен го поддържа, само че и сложи под подозрение професионалните качества на Виктор: Китодар не се разстровай. Шеф Ангелов не е никакъв готвач. За мен е цялостен дилетант и комедиант. 

Впоследствие се появиха и мнения в отбрана на мощния човек в продукцията, като един от тях гласеше: Човек, който може би в никакъв случай не е стъпвал в професионална кухня, да дава мнение за началник Ангелов, е леко несериозно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР