Стопкадри бТВДве прекрасни дами – Мартина Петрова и нейната майка

...
Стопкадри бТВДве прекрасни дами – Мартина Петрова и нейната майка
Коментари Харесай

Михаил Билалов се преклони пред чара на майка и дъщеря: Вие сте една от най-красивите двойки в Стани Богат

Стопкадри бТВ

Две прелестни дами – Мартина Петрова и нейната майка Мария Илиева, продължиха с блестящата си игра в „ Стани Богат “ по бТВ довечера.



Мартина е всестранна развита персона, която учи испански език, снимала се е във филм, танцува хип хоп и обича да лови риба.

Тя призна пред Михаил Билалов, че с възможната сума, която завоюва, желае да отиде на концерт или на някое пътешестване.



Двете дами не срещнаха компликации до въпроса за 1500 лв., който беше: На знамето на коя страна е изобразена повече от една звезда, като вариантите бяха Мароко, Куба, Виетнам и Филипини.



Мария бе подготвена да заложи на Куба, само че не бе сигурна и двете използваха жокер 50 на 50.

Той остави два правилни отговора – Мароко и Филипини, само че и това не се оказа задоволително за избора на играчите.

Двете желаеха публиката да им помогне и тя даде 86 % за Филипини, което се оказа правилния отговор.

На идващия въпрос за 2000 лв. - Кой мореплавател съумява да извърши околосветско корабоплаване на борда на кораба „ Индевър “, възможните благоприятни условия бяха Фернандо Магелан, Джеймс Кук, Франсис Дрейк и Америко Беспучи.

Тук Мартина заложи на Кук и позна.



Последва въпрос за 3000 лева - Известно е, че Пътят на коприната стартира от Китай, а от кое място стартира Пътят на тамяна?

Като вероятни варианти бяха посочени Оман, Израел, Кипър и Египет, и откакто Теодора Тодорова не се оказа потребна с включването си като финален жокер от Нидерландия, Мартина взе нещата в свои ръце и вярно уточни Оман.



Въпросът за 5000 лв. обаче се оказа непостижим за Мартин и Мария - Как се споделя първата кралица на Сърбия, българска брачна половинка на Стефан Душан, при който страната е в апогея си?



Евентуалните отговори бяха Теодора, Мария, Елена и Белослава, и макар че Мартина се колебаеше сред Теодора и Елена, майка й я посъветва да се откажат.



Вече отвън играта Мартина се довери на Теодора, само че Михаил Билалов й сподели да си отдъхне с облекчение, защото брачната половинка на Душан е била Елена, сестрата на Иван Александър.



Така Мартина си потегли със сумата от 3000 лв., а Билалов не спести комплиментите си към двете: „ Мартина и Мария, една от най-красивите двойки, взели участие в „ Стани Богат “, си потеглят с 3000 лв.. Честито “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР