Стопкадър Телевизия 7/8Известният журналист Крум Савов, водещ на Крум Савов

...
Стопкадър Телевизия 7/8Известният журналист Крум Савов, водещ на Крум Савов
Коментари Харесай

Крум Савов: Всички наши пяха нашия химн, а албанските македонци не пяха техния химн

Стопкадър Телевизия 7/8

Известният публицист Крум Савов, водещ на „ Крум Савов Live “ оп Телевизия 7/8, направи значимо конкретизиране във връзка грозното държание на публиката на Северна Македония преди мача с България, когато домакините освиркаха нашия химн. Савов разкри какво му е направило усещане, до момента в който обсъждаше случилото се на стадион „ Тоше Проески “ в Скопия със спортния коментатор Николай Драгиев.

„ Футболът изкарва нескрито доста долни пристрастености. Винаги е доста грозно, когато политически детайл се вкарва, когато се освирква химн, когато се поругават такива национални знаци. Това сме го виждали апропо освен в Македония, а и на други мачове “, сподели Драгиев.

В следавщия миг Крум Савов добави: „ Имало го е и на мач сред Динамо Загреб и Цървена звезда, даже на междудържавна война, която е започвала в Южна Америка на мачове на национални тимове, а и ние сме освиркали химн на гостите. Това не е нещо ново, само че тук беше доста злобно, доста демонстративно и доста обидно. Първо да поздравя нашите момчета, че до един пяха химна, след това като игра и държание устискаха, като мъже, като темперамент, макар че доста от тях са млади, новобранци и дебютанти. Ами, направи ви усещане, трима-четирима, най-вероятно албанските македонци, не пяха химна им, там през един, през двама пееха техните хора. “ 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР