Стопкадър Нова ТвПР Експертът Гергана Янков коментира зверството, което Тити

...
Стопкадър Нова ТвПР Експертът Гергана Янков коментира зверството, което Тити
Коментари Харесай

ПР Експерт за Тити: Стригането на косата на една жена е мутренска практика

Стопкадър Нова Тв

ПР Експертът Гергана Янков разяснява зверството, което Тити Папазов е направил преди 28 години, когато е обръснал косата на своята другарка.

Тази реакция закъсня, само че с помощта на медиите и ние ставаме очевидци на това. И въпреки всичко е хубаво, че има въобще някаква реакция. Искам единствено да уточня, че косата е античен знак на женствеността. Той е идентификация на една жена и стригането на косата, този акт или по какъв начин да нарека, това мародерство върху човешко създание, това е честа мутренска процедура от 90-те години, сподели по Нова Тв Гергана.

Това, което се е случило, на Тити, по-скоро на неговата другарка, се случва точно през 95-а, през 90-те години. За тогава това е било някакво обикновено деяние, и аз не мога да си обясня за какво хората се сменят в този момент. Случаят в Стара Загора е с изключително свирепост, това даже не е единствено физически акт, психическата контузия е доста по-дълбока, доста по-трайна във времето, добави Янков.



Аз самата съм имала на гърба си обратно във времето, персонално на мен се е случвало домашно принуждение и имам отношение по тематиката доста съществено. Затова си разрешавам тук да изкажа гражданската си позиция на жена, на майка, на човек, който има красива и интелигентна сестра и не желае това на никоя жена да се случва, съобщи Гергана.

Аз се измъкнах задоволително елементарно, тъй като имаше съответно полицейска интервенция, само че не желая да пада фокуса върху това. Реагираха бързо след подаване на сигнала, незабавно реагираха и това реши казуса, сподели още Гергана Янков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР