Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след жестокото убийство

...
Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след жестокото убийство
Коментари Харесай

Криминален журналист: Жестоко е две жени да убият мъж

Стопкадър Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след жестокото ликвидиране на мъж в столицата.

Осем дни след убийството на Пейо Пеев родственици описват за борбата му да прекара време с 6-годишния си наследник. Описват го като безрезервен и грижлив татко, който не съумява да сбъдне най-голямата си фантазия – да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока гибел идва като гръм от ясно небе, само че са били наясно, че връзките на починалия мъж със брачната половинка му Габриела Славова са били много обтегнати. Темата разяснява престъпният публицист от „ 24 часа “ Кирил Борисов в " Събуди се " по NOVA.

„ Този случай е по-особен от всички останали. Не всяка година се случва брачната половинка и тъщата да убият мъжа. Става дума за майка-дипломат с 30 годишна кариера. Дъщерята е учила в чужбина, работи в община Бургас, взе участие в НПО-та, който имат за цел да развиват гражданското общество. Такива хора вземат решение проблемите си по различен метод, не с физическо принуждение “, сподели той.

По негови думи обстановката е ескалирала около децата. Журналистът сподели, че не може да се каже дали убийството е планувано или не, само че е „ грубо две дами да убият мъж “. Той акцентира, че „ има опит за укриване на натрупа “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР