Стопкадър Нова Тв, Журналистът Едуард Папазян коментира зачестилите инциденти на

...
Стопкадър Нова Тв, Журналистът Едуард Папазян коментира зачестилите инциденти на
Коментари Харесай

Журналист: Белослава се е качила да кара колата на три уискита

Стопкадър Нова Тв,

Журналистът Едуард Папазян разяснява зачестилите произшествия на пътя у нас, в това число и хванати водачи, които управляват коли, използвали алкохол. Последният подобен случай е от часове и е обвързван с известна българка - певицата Белослава, която бе хваната да кара с 1.25 промила в кръвта.

" Проблемът не е в ограниченията, не е и в законите, не е дори в това какво прави полицията. Проблемът е във възпитанието, тъй като когато спреш на Орлов мост на светофара и си изхвърлиш пепелника, това значи, че ти на следващия светофар ще минеш с 90 км, няма да спреш на пешеходната пътека и такива неща. Не мога да не помни, че един водещ на предаване, в което участвах, беше лице на акция против това да караш пийнал и го хванаха да кара пийнал, което, разбирате, какъв брой е неуместно ", сподели Папазян в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

" Значи, законите може би не се ползват, т.е. не се съблюдава наказването, а страната няма силата да приложи наказателната отговорност на съображение на своите закони. Това не е единствено за карането, на всички места е, по този начин всички се усещат безнаказани. Не всички, тъй като естествените хора като нас тук, знаят, че би трябвало да съблюдават законите, само че хора като Белослава се чувства безнаказана. Извинявайте, но това е три уискита. Няма по какъв начин да се чувстваш виновен човек, човек, който в обществото е с някакво име и да се качиш на три уиски да караш, в случай че не е неточност ", добави Папазян.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР