Стопкадър Диема СпортВ първото си пролетно гостуване Спартак изгуби две

...
Стопкадър Диема СпортВ първото си пролетно гостуване Спартак изгуби две
Коментари Харесай

Спартак изгуби 2 точки, но и равният е приемлив резултат

Стопкадър Диема Спорт

В първото си пролетно посещение Спартак изгуби две точки, защото през по-голямата част искрено превъзхождаше Хебър, а през останалото по-малко време играта бе равностойна.

Като цяло обаче „ соколите “ имаха превес във всички компонентина играта, само че не съумяха да вкарат гол, защото новите им атакуващи футболисти бъркаха както в последния пас, по този начин и в завършващия удар. Не че Спартак сътвори доста положения, само че сътвори задоволително такива, с цел да стигне до успеха, която щеше да му приляга.

Точка на разногласието пропусна да постави към края и най-качественото попълнение на гостите Лерой Микелс, който сътвори най-футболния миг на терена с невероятния си самостоятелен рейд. Офанзивният халф мина елегантно сред трима, само че след ниския му диагонален шут топката не пожела да влезе във вратата и се отби от лявата странична греда.

Учудващо беше също, че варненци получиха право да изпълнят една дузина корнери, само че центриранията им не се получаваха и не отиваха в рисковите зони.

Ако не друго обаче, най-малко стартира да се вижда почерка на Херо. Спартак имаше явен проект и играчите знаеха какво да вършат на терена във всеки един миг. Те бяха по-активни от самото начоло, притискаха противника, откриха надзор върху топката и направляваха мача.

Като за втори пролетен дуел това са положителни сигнали, защото в първия Спартак не бе надигран от първенеца, а през днешния ден доминираше над директен конкурент за оцеляване.

Разбира се, настройката на тези почитатели, които поддържаха своя Спартак и в Пазарджик, като и на тези пред синия екран, беше за победа, само че и равният също ще се окаже допустим резултат, в случай че бъде последван от наложителните три точки против врачани в събота на стадион „ Спартак “.

Недко Петров, petel.bg

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР