Стопкадър Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comМоряците изпуснаха добър шанс да си

...
Стопкадър Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comМоряците изпуснаха добър шанс да си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не може да допускаме такъв гол

Стопкадър Диема Спорт, gong.bg, vbox7.com

" Моряците " изпуснаха добър късмет да си подсигуряват петото място, само че към момента зависят от самите себе си. 

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, отдаде загубата от Локомотив Пловдив на „ глупавата “ по негови думи дузпа, която направи Цветомир Панов, както и на неналичието на задоволително самочувствие у целия тим.

„ Естествено, че съжаляваме за точката. През първото стояхме по-добре. Локомотив през второто вкара рано гол и се прибра. За мен дузпата е огромна нелепост – самото посегателство, по какъв начин стигнаха до обстановката, разиграването в нашата половина. Но знаем, че Митко Илиев употребява такива обстановки ".

„ Не ни доближи това, което постоянно не ни доближава – самочувствие. Трябваше да играем повече с топката. В отбранителен проект можеше малко по-агресивно. На моменти можеше и повече. Не може опитни футболисти да позволяваме подобен гол. С точката си гарантирахме петото място “.

„ Трябва да имат мотивация състезателите. Не приказвам дори за самочувствие в тренировките, а и против съперниците. Не в тренировките да сме страхотни, а в мача чистичко и обратно. Имахме задоволително обстановки, които да изиграем по по-добър метод “.

„ Със сигурност ще стане забавен мач с Лудогорец, изключително в случай че има залог за купата, а и освен “, сподели Илиев пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР