Стопкадър бТВОбрат във времето прогнозира хубавата синоптичка Натали Трифонова.До полунощ

...
Стопкадър бТВОбрат във времето прогнозира хубавата синоптичка Натали Трифонова.До полунощ
Коментари Харесай

Натали: Задават се градушки, после слънце и гръмотевични бури

Стопкадър бТВ

Обрат във времето предвижда хубавата синоптичка Натали Трифонова.



„ До среднощ преваляванията последователно ще стопират, а през нощта и облачността ще намалее и на следващия ден денят ще стартира със слънчево време. До обяд обаче облачността още веднъж ще се усили и в западната половина на страната ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, вероятни са и градушки. Максималните температури ще бъдат сред 21 и 26 градуса, в София се чакат към 22 градуса. Ще духа мощен вятър от изток на североизток. В планините до обяд ще има слънце, по-късно превалявания с гръмотевици, ще духа и сдържан вятър от югоизток “, стартира Натали по бТВ.



„ В масивите от Източна България вятърът ще бъде от североизток, оптималната температура на 1200 м височина ще бъде към 15 градуса, на 2000 метра към девет градуса. Първи юни ще стартира с най-вече слънчево време, а следобяд в планинските региони в Западна България ще превали и прегърми. Температурите ще бъдат малко по-високи, най-вече сред 23 и 28 градуса. Подобна ще бъде ситуацията и на втори юни “, добави Трифонова.



„ През уикенда ще има превалявания на повече места в страната и още веднъж се покачва вероятността за интензивни феномени. Ще има гръмотевични стихии и условия за градушки, а температурите също ще се намалят и тук-там в Западна България е допустимо да останат и под 20 градуса “, приключи Натали Трифонова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР