Стопкадър бТВЖурналистът Полина Паунова отправи тежки критики към Иван Гешев.

...
Стопкадър бТВЖурналистът Полина Паунова отправи тежки критики към Иван Гешев.
Коментари Харесай

Паунова: Имунитетът на Бойко Борисов беше Иван Гешев

Стопкадър бТВ

Журналистът Полина Паунова насочи тежки рецензии към Иван Гешев. Тя разяснява с подигравка и днешното изказване на някогашния основен прокурор, в което той разгласи, че основава партия и сподели, че доста каузи стоят на трупчета в съда, за което виновност не носи прокуратурата.

„ Имунитетът на Бойко Борисов и Пеевски беше Иван Гешев. Борисов нямаше потребност от фиктивен имунитет, само че като депутат в този момент му стана нужен, тъй като се наложи Борисов да изиска самостоятелност на прокуратурата. Очевидно в българската политика пристигна време, в което трябваше да се каже, и то от партиите, които най-вече упражняваха неофициалното си влияние върху прокуратурата, че ще се откажат от това да е официално влияние. Това се случи с поискването на оставката на Гешев още преди сформирането на кабинета, и то дано да напомним от Мария Габриел, не от самия Борисов. Присъединяването на Движение за права и свободи към това, т.е. имаше консенсус, че или ще си избират нов, в този момент следва да забележим какво ще стане предвид на прословутата правосъдна промяна, или ще си избират нов по техен диаметър или ще са някакви пък други хора, които ще се пробват да ги вкарват в правия път. Както се споделя, да стане допустимо въпреки всичко да не се въздейства толкоз политически върху правосъдната власт. Но имунитетът на Бойко Борисов беше Иван Гечев, по тази причина на него не му е бил необходим фиктивен имунитет “, сподели Паунова в „ Лице в лице “ по бТВ. 

„ От днешните думи на Гешев, аз разбрах, че господин Гешев обръща внимание на българския зеленчук, тъй като има огромен проблем с вноса на продукция от други страни. Че не отглеждаме в България, сиреч земеделието било ликвидирано, има проблем с някакви мистериозни, не знам кои са те, може би би трябвало да питате господин Гешев. Някакви, които не зачитат Българската конституция, че бракът е сред мъж и жена, също по този начин, че Бог, семейство, родно място, видяхме го това в синхрона. Като цяло, може би понякога, имаше смешни неща, които човек с възприятие за комизъм би оценил, само че това нещо не може да се разяснява съществено. Ако би трябвало да приказваме съществено тази сценка, която гледахме, на мрачно без ток, с ток, с меч, без меч, това е безусловно несериозна работа и това е разумния край на тази сценка, която гледахме в държавното обвиняване толкоз доста време “, сподели още Полина Паунова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР