Стопкадър бТВДрамите и разприте в Нови надежди“ във Фермата“ по

...
Стопкадър бТВДрамите и разприте в Нови надежди“ във Фермата“ по
Коментари Харесай

Аксения: Симона ме прегърна, но се отдалечи от мен

Стопкадър бТВ

Драмите и разприте в „ Нови очаквания “ във „ Фермата “ по бТВ не престават и това даде мотив на Серафим от „ Стари герои “ да възкликне: „ Новите очаквания са едни изгубени очаквания и предадоха Богу дух. Надеждата се съобщи и умря преди тях. “

В същото време Симона опита да успокои Аксения, върху която се нахвърлиха всички от новобранците, откакто я прегърна й призна, че я поддържа.
Не зная кой ми мисли положителното, нуждая се от някаква естествена човешка поддръжка, просто желая някой непосредствен човек за мен. Симона се отдалечи от мен, опита се на няколко пъти да беседва с мен, прегърнахме се и ми сподели някоя хубава дума, само че все пак чувствам, че се отдалечава от мен и ще се опитам първо да запазя себе си и да се управлявам оптимално. Да не експлодирам и да отстъпя малко от този режим на отбрана, който съм поддела, тъй като всеки се пробва сега да ме нападне, само че аз по тази причина ще се опитам да се успокоя и по някакъв метод да отсея хората, които фактически не желаят да ме наранят, сподели Аксения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР