Стопкадър БНТИзвестни са още два отбора, които се класираха на

...
Стопкадър БНТИзвестни са още два отбора, които се класираха на
Коментари Харесай

Нидерландия и Сенегал се класираха за осминафиналите на Мондиала

Стопкадър Българска национална телевизия

Известни са още два тима, които се класираха на осминафиналите на Световното състезание по футбол в Катар.

Нидерландия победи с 2:0 домакина Катар в последния мач на двата отбора от груповата фаза на Световното състезание в Катар. Двете попадения за “лалетата ” паднаха във всяко едно от двете полувремена и бяха дело на Коди Гакпо (26’), за който това бе трети гол в три мача на шампионата, и Френки де Йонг (49’). Така нидерландците приключиха първи в група " А "  и ще играят на осминафиналите против втория в групата на Англия.

Сенегал също си обезпечи присъединяване на 1/8-финалите, след като победи с 2:1 Еквадор в основен дуел. Африканският отбор заслужи класирането си с по-добра игра, до момента в който южноамериканците, които оставиха доста положителни усещания в дуелите с Катар и " лалетата ", станаха жертва на личния си метод, защото очевидно излязоха с мисълта за тъждество, което би им свършило работа. Исмаила Сар откри резултата от дузпа в самия завършек на първата част, а Мойсес Кайседо изравни в 68-ата минута.

Само две минути по-късно обаче Калиду Кулибали донесе успеха на първенеца на Африка, който в първия кръг от елиминациите ще се изправи против спечелилия в група " В ", в която сега водач е отборът на Англия, написа Sportal.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР