Столипиново отново е потънало в боклуци броени дни след акцията

...
Столипиново отново е потънало в боклуци броени дни след акцията
Коментари Харесай

Броени дни след акция на “Чистота“: Столипиново отново тъне в боклуци

Столипиново още веднъж е потънало в отпадъци броени дни след акцията на Оперативна програма „ Чистота ”, научи TrafficNews . На улиците „ Варвара ” и „ Правда ” отпадъците са насъбрани, като съвсем преполовяват височината на оградата. Кашони, торби, облекла,мебели и какво ли още не се разлага на улиците, а миризмата от тях се разнася на всички места в града.
Прочетете още
На местоположението няма сложени контейнери, което значи, че евентуално живеещите в региона изобщо не си вършат труда да потърсят предопределените за задачата места, с цел да изхвърлят отпадъците си, а непосредствено ги струпват, където намерят за комфортно.

В тази връзка се свързахме с Оперативна програма „ Чистота ”, откъдето обявиха, че по предписание на шефа на предприятието инж. Десислава Георгиева ще има изключителна акция по разчистване още на следващия ден.

Осигурени са спомагателен преден товарач, три огромни камиона, които е планувано да създадат по три курса да депото в Цалапица. От общинското дружество се надяват след тези спомагателни старания сметището напълно да бъде ликвидирано.

„ На посочените улици се почиства ежедневно, само че за малко време още веднъж са се натрупали толкоз доста боклуци, че екипите не смогват ”, допълниха още от предприятието.

Припомняме, че преди две седмици Оперативна програма „ Чистота ” още веднъж предприе акция по събиране на отпадъците в квартала, като тогава доста служащи, 13 самосвала и 5 челни товарача взеха присъединяване. Камионите направиха 49 курса до сметището в Цалапица. Улиците бяха измити с шампоан.    

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР