Столичният общински съвет (СОС) е малкият парламент и там имаме

...
Столичният общински съвет (СОС) е малкият парламент и там имаме
Коментари Харесай

Диян Николов и Цънцарова се надцакват с посолства

Столичният общински съвет (СОС) е дребният парламент и там имаме потребност от мощна група, тъй че за мен е отговорност да основа такава група. Ние влизаме там с ясната цел след четири години още веднъж да се кандидатирам за кмет на София и този път да успеем да спечелим “. Това сподели пред bTV Деян Николов, който беше претендент за кмет на столицата от „ Възраждане “.

По думите му е имало мощна медийна офанзива против „ Възраждане “, каквато не е имало против никой различен, и по този метод партията е изгубила гласове. Тази офанзива идвала от американското посолство: " Откакто имаме нов дипломат, нещата са много по-динамични. Той се оправя по-добре от остарелия, надлежно управлява доста по-здраво това, което се случва ". 

" Така го казвате като тъничък ценител. Да не кажете, че и вие ходите в посолството ", предизвика го водещият Златимир Йочев.

" Не, не вървя в посолството. Не знам дали вие ходите. А на вашите шефове обаждат ли се ", отвърна Николов. 

" Нямам никаква визия ", сподели Йочев.

" Аз ще ги запитвам. Поне остарелия ви началник ", закани се Николов.

В диалога се намеси и Мария Цънцарова: " Г-н Николов, аз не мога да схвана пътя на вашата мисъл. Как посолството ви е отговорно за по-слабите резултати ". 

Николов упрекна публицистите и анализаторите, че са наясно кои обединения у нас са нечии планове, само че не го признават в ефир. 

" Кои са тези публицисти, господин Николов ", настоя Цънцарова. 

" Много прелестно се вършиме на разсеяни, само че отвън ефир диалозите се водят по различен метод. С вас съответно не споделям, с журналистическата колегия ", съобщи представителят на " Възраждане ". 

" Благодаря за това. Защото гилдията има лица, има имена, по този начин да слагате мисли и думи в устите на сътрудници не е доста културно ", направи забележка водещата.

Деян Николов съобщи, че " Възраждане " ще издигне собствен претендент за ръководител на СОС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР