Столичният моторист Й. С. разказа ужасяваща история как е бил

...
Столичният моторист Й. С. разказа ужасяваща история как е бил
Коментари Харесай

Моторист: Кортеж на Румен Радев ме засече, едвам оцелях

Столичният моторист Й. С. описа ужасяваща история по какъв начин е бил засечен без всякаква причина от конвой на НСО и едвам е отървал кожата на Подбалканския път в неделя. Според фена на високите скорости, който живее втори живот, кола на охранителната работа се е пробвала да го изхвърли от пътя сред селата Розино и Иганово, отбелязва уеб сайтът " Лупа ".

Човекът не знае кого са пазили дивите гавази, само че допуска, че става въпрос за коли на президентството, които са се прибирали от тържествата на връх Шипка

А ето го и страховития роман на Й. С. от първо лице:

Излизам от лек завой (координати 42.686526, 24.651406 - малко преди село Иганово, Карловско - бел. ред.) и против мен права права. Стотина метра зад мен още един мотор. Пред мен нищо, с изключение на джип на НСО и няколко коли със светлини към него. В този миг водещата кола влиза в насрещното и стартира да кара непосредствено против мен. Скачам на спирачките и се експортирам компактно вдясно, безусловно карам по маркировката до момента в който се пробвам да понижа (само по себе си доста опасно), а асфалтът свършва с 10-15-сантиметров предел, който докосна ли, станал съм на кълбета. Колата продължава да кара в насрещното право против мен с висока скорост и се изнася компактно до банкета, тъй че да не мога да я заобиколя в случай че се стигне до разминаване. Който е минавал от там знае, че правата не е доста дълга и няма спомагателни ограничавания на скоростта. Всичко се случва за секунди. След като бях 'избутан' съвсем отвън пътя, водещата кола се прибра в лентата си петдесетина метра преди да ме отнесе и си продължиха. Че по този начин де, въпросът ми е 'кому е нужно'?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР