Столичният булевард Княз Александър Дондуков отново осъмна с дефекти по

...
Столичният булевард Княз Александър Дондуков отново осъмна с дефекти по
Коментари Харесай

Нови дефекти по бул. "Дондуков"

Столичният бул. " Княз Александър Дондуков " още веднъж осъмна с недостатъци по ремонта, който тече към този момент пети месец, осведоми ДАРИК.

От фотоси в обществените мрежи се вижда некачествено осъществяване в сектора при улица " Г.С. Раковски ", по който се работи през почивните дни.Кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че булевардът още е в ремонт и след 20-и ноември, когато ще бъде пуснато придвижването, ще се реши дали има потребност от корекция.

" Обектът е в строителство, продължава да се работи. Има да се довършват неща, дано имаме самообладание. 20 ноември да пуснем придвижването, по-късно до 1 декември е срокът за завършването по новите конкретизирани периоди. Надзорът ще си свърши работата. Ако не са създали нещо както би трябвало строителите, ще си го поправят ", изясни градоначалникът.
 
" Аз съм декларирала на изпълнителите, че тях ги управлява освен надзорът и общината, само че и всички жители, които минават. Очаквам да си свършат работата както би трябвало. Но сега не мога да разясня качество, тъй като то към момента не е готово ", изясни Фандъкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР