Столичните грандове ЦСКА и Левски сякаш копират един от друг,

...
Столичните грандове ЦСКА и Левски сякаш копират един от друг,
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски като близнаци в тренировките

Столичните грандове ЦСКА и Левски като че ли копират един от различен, или най-малкото треньорите им Стамен Белчев и Делио Роси имат сходни визии, най-малко за днешния ден.

Само четирима футболисти от състава упражняваха на лагера на ЦСКА през днешния ден, четвъртък.

Любопитното е, че тъкмо толкоз играчи участваха и в заниманието на Левски в Малта.

В ЦСКА денят е почивен за множеството състезатели, само че Фернандо Каранга, Александър Барт, Тиаго Родригес и Андре Филипе Алвес Монтейро се включиха в занятие на стадиона в Сандански.

Каранга наваксва изоставането си, откакто се причисли със забавяне към тима. Барт прекара миналите два дни във фитнеса, само че през днешния ден се завърна на игрището. Тиаго Родригес пътува по неотложност до Португалия и пропусна заниманията във вторник и сряда, задари което тренира в почивния ден за останалите, а Монтейро към момента навлиза в оптималната спортна форма след претърпяната преди месеци сериозна травма.

Утре отборът ни ще има две тренировки, а в събота ще изиграе първата си контрола. Съперник ще бъде Вихрен (Сандански), a дуелът ще стартира в 13:00 часа, като зрителиете на ЦСКА ТВ могат да го следят онлайн против безвъзмездна регистрация в www.CSKA.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР