Столични полицаи откриха и върнаха забравено портмоне. С писмо до

...
Столични полицаи откриха и върнаха забравено портмоне. С писмо до
Коментари Харесай

Столични полицаи върнаха загубено портмоне на семейство от Монтана

Столични служители на реда откриха и върнаха забравено портмоне. С писмо до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи и началника на Пето районно управление (на МВР) фамилията показва откровената си признателност към двамата чиновници за тяхната героизъм и подадена в сложен миг ръка.

В началото на месеца семейство от Монтана стопира за къса отмора на бензиностанцията по пътя към Черноморието. След като се качват още веднъж в автомобила си и изминават известно разстояние, хората откриват неналичието на портмонето им, в което носели немалка сума, дебитни карти, персонални документи и други дребни движимости.

Силно обезпокоени, че почивката им е пред неуспех, до момента в който се чудили какво да вършат, един от телефоните им звъннал и чужд мъж ги успокоил, че портфейлът им е в сигурни ръце. Уговорили се къде на безвредно място да спрат, с цел да си получат назад забравената движимост.

При срещата фамилията схванало, че техните спасители са двама чиновници на столичното Пето районно управление (на МВР), които пътували също към морски курорт. Те забелязали портмонето на касата на бензиностанцията и минути по-късно стигнали до неговите притежатели.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР