Столични полицаи от главна дирекция Национална полиция, със съдействието на

...
Столични полицаи от главна дирекция Национална полиция, със съдействието на
Коментари Харесай

Акция на ГДНП и полицията в Петрич! Откриха голяма наркоплантация край с. Коларово! Двама от пазачите избягали, един арестуван

Столични служители на реда от основна дирекция " Национална полиция ", със съдействието на ПУ на Министерство на вътрешните работи в Петрич откриха и унищожиха голяма наркоплантация край петричкото село Коларово през днешния ден. Ченгетата от ГДНП безусловно изненадали пазачите на равнищата, двама от тях обаче съумели да се измъкнат, а един от тях е арестуван. Той е от село Коларово, познайник на полицията в Петрич.

Над 500 корена са насажденията в равнищата, които са от висок клас и това,според осведомени, е щяло да обезпечи съвсем милион лв. облага на притежателите и,, в случай че канабисът е бил спретнат по надлежния ред и изсушен.

Започна търсене на собстевниците на плантацията, приказва се, че те са протежирани от полицейски чиновник. Дали това е по този начин ще открива следствието на ГДНП. Канабисовата ферма е унищожена на място, насажденията бяха изгорени, оповестиха източници на struma. com.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР