Столичната полиция спря от движение 57 шумни автомобила и мотоциклета. От

...
Столичната полиция спря от движение 57 шумни автомобила и мотоциклета.
От
Коментари Харесай

Глобиха шофьорите на десетки шумни автомобили и мотори в София

Столичната полиция спря от придвижване 57 шумни автомобила и мотоциклета .

От няколко дни в София се прави пътен надзор за определяне на транспортни средства с нерегламентирани промени в изпускателните им уредби. Предприети са дейности за ограничение на придвижването по пътните артерии в града на моторни транспортни средства с превишен звук от моторите.

По данни на полицията за последните 10 дни са спрени от придвижване 52 автомобила и 5 мотоциклета. Установено е, че за реализиране на този резултат на някои от колите е оказана намеса в шумозаглушителните уредби.
 Септемврийска акция: Министерство на вътрешните работи санкции 11 водачи на шумни коли и мотори в Бургас
Септемврийска акция: Министерство на вътрешните работи санкции 11 водачи на шумни коли и мотори в Бургас

Проверките не престават

Управляват ги най-често водачи на възраст сред 20 и 30 години. Нарушителите се движат най-вече в тъмната част на денонощието по булевардите, които разрешават насърчаване на по-високи скорости - " Черни връх ", " Ботевградско шосе ", " България " и " Околовръстен път ", като с форсиране издават звук над допустимите правила за градска среда.

Моторните транспортни средства са спрени от придвижване до премахване на неизправностите, а на водачите са формирани актове с закрепена санкция в размер на 200 лв..

Ще се правят и инспекции за изясняване на възможни финансови закононарушения от лидера на неизправното транспортно средство, свързани с несъответствия сред материалното им положение и заявените им трудови приходи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР