Столичанин се оплака от системен тормоз в мрежата.По балкона на

...
Столичанин се оплака от системен тормоз в мрежата.По балкона на
Коментари Харесай

Хулигани тормозят мъж и онкоболната му майка. Издирват ги ВИДЕО

Столичанин се оплака от систематичен тормоз в мрежата.

По балкона на фамилното му жилище постоянно се хвърлят яйца, оцет и други отпадъци. Подобни прояви имало от години, като те са осъществявани в тъмната част на денонощието, по друго време.

Асен Димов прикачва и видео, на което си вижда един от " подвизите " на един от хулиганите. Според мъжа създатели на деянията са младежи от квартала. Ситуацията се развива в кв. " Овча купел ", блок 521.

" Майка ми е онкоболна и този стрес и идва малко в повечко ", написа Асен Д. Той приканва всеки, който разпознае лицето на фотографията, да алармира. Мъжът споделя, че е опитвал да прави засади и да подава сигнали към институциите, само че без резултат.

Вижте цялата му обява:

" Здравейте, пиша с молба за подпомагане.

От две години аз и майка ми се подложени на тормоз. През вечер по балкона ни се мятат яйца, оцет и всевъзможни помии.

Предполагам са тийнеджъри, на които очевидно животът им е отегчителен, и намират развлечение в гаменстване и извършване на тъпотии. Видимо нямат необикновен потенциал за повече.

Моля, в случай че някой разпознае съществото на клипа, да алармира. Предполагам не сме и единствените, които са подложени на това. Искрено се надявам майката на този уличник да е в групата и да види що за знамение е отгледала, барем най-малко забележка му направи. Майка ми е онкоболна и този стрес и идва малко в повечко.

" Овча купел 1 ", бл. 521. Опитвал да върша засади с полиция, тъжби, прокуратура и най-после резултатът е нулев. По друго време се мята. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР