Столичанин подаде сигнал срещу лекарите, които с ръкопляскания почетоха колегата

...
Столичанин подаде сигнал срещу лекарите, които с ръкопляскания почетоха колегата
Коментари Харесай

Срам!Мъж помрачи аплодисментите за д-р Пандова

Столичанин подаде сигнал против лекарите, които с ръкопляскания уважиха сътрудника си
Има хора, за които няма нищо свято. Столичанин се изгаври с аплодиментите на доктор Нели Пандова, която даде живота си, с цел да избавя болните от ковид в София. Лекарката от Спешна помощ си отиде, откакто наново се разборя от подлия вирус. След две негативни проби болестта я повали за една нощ.

Днес се събрахме сътрудниците на доктор Пандова, която всички помнят като извънредно самоотвержен и ухилен човек, се събрали пред Спешна помощ, с цел да я изпратят алегорично с аплодисленти. Докато ръкопляскали обаче, се случило нещо, което е разгневило сътрудниците на доктор Пандова. Историята описа в ефира на бТВ представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

„ Има един човек, който живее насреща, против Спешна помощ, непрестанно написа странни голословни тъжби и сигнали, които подава против нас. Докато се бяхме събрали, освен това спазвайки всички разпореждания и стоешком на разстояние един от различен, с цел да помълчим и да я изпратим, той подаде сигнал, че пред Спешна помощ има скупчване на хора и разкара полицейски патрул, с цел да видят какво става. Чух сътрудници, които споделиха – за това ли си отиде доктор Пандова, за хора като този? ", сподели Сунгарска. Тя описа какъв човек е била доктор Пандова.

Д-р Нели Пандова беше доста безоблачен човек, доста сияен. Ще я запомним с усмивката й, всички разясняват какъв брой ще липсва на всички, с добротата й, със себераздаването, с това, че беше безпределно самоотвержен човек, обичаше работата си, обичаше пациентите, даваше всичко от себе си, даде и живота си отново за пациентите, сподели говорителката на столичната Спешна помощ.

Съпругът на доктор Пандова също е доктор в Спешна помощ. След установяването на позитивната проба на доктор Пандова, двамата били карантинирани. " Понеже са лекари и знаят риска, по тази причина те се отделиха, живееха на две обособени места . В един миг тя разви пневмония, беше призната в болница, лекува се там, беше изписана след два негативни PCR теста. Писала е на сътрудници, че към този момент си е у дома, че се усеща по-добре, че диша малко по-спокойно, само че за съжаление… ”, продължи описа си Катя Сунгарска. И напомни изказаните тази заран терзания от Националния действен щаб - че е допустимо заболяването да се върне макар негативните проби и че тези антитела, които организмът развива, сякаш не са доста сигурни, с цел да те предпазят от болест и от болест.

Не знам по кое време тъкмо ще успеем да изпратим доктор Пандова, не знам по какъв начин, само че ще я изпратим с доста тъга в душите си, с доста жалост, че това се случи и може би с доза яд, тъй като продължаваме да виждаме безотговорността на хора от обществото ни. През цялото време и на по-строгите ограничения и в този момент, откакто започнаха да се омекотяват, виждаме хора, които вървят без никакви защитни средства, смеят се по уличите, кашлят, кихат и какво ли не, съобщи възмущенето на цялата лекарска колегия Катя Сунгарска. И добави: „ Безотговорното държание на хората по време на пандемия е това, което ни гневи. Спешните медици са първата линия на първата линия. Те първи влизат в домовете на инфектираните. Всички ние виждаме какво се случва с тази безнаказаност на хората ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР