СТОКХОЛМ (AP) — Легендарната поп икона Cyndi Lauper, която стана

...
СТОКХОЛМ (AP) — Легендарната поп икона Cyndi Lauper, която стана
Коментари Харесай

Мастилата на Cyndi Lauper се сключват с фирмата зад ABBA Voyage за нов завладяващ проект за изпълнение

СТОКХОЛМ (AP) — Легендарната поп икона Cyndi Lauper, която стана известна през 80-те години с шлагери като „ Time After Time “ и „ Girls “ Just Want To Have Fun “, влезе в партньорство с шведските мозъци зад потапящия виртуален концерт ABBA Voyage.

Партньорството, оповестено в четвъртък от Pophouse Entertainment Group, съосновано от артиста на ABBA Бьорн Улвеус, включва придобиване на мажоритарен дял от музиката на награждавания артист и създател на песни. Целта е да се разработят нови способи за даване на музиката на Lauper на почитателите и по-младата аудитория посредством нови осъществявания и прекарвания онлайн.

Лаупър сподели, че се е съгласила на продажбата за неразкрита сума, когато стана ясно, че шведската компания не е в това единствено поради парите. „ На множеството костюми, когато им кажете концепция, очите им блестят, те просто желаят най-големите ви шлагери “, сподели Лаупър пред Асошиейтед прес в централата на Pophouse в Стокхолм по-рано този месец. „ Но тези момчета са мултимедийна компания, те не желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР