Стоим зад Делян Пеевски, защото това е принципна позиция на

...
Стоим зад Делян Пеевски, защото това е принципна позиция на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Стоим за Делян Пеевски, принципна позиция е

Стоим зад Делян Пеевски, тъй като това е кардинална позиция на Движение за права и свободи . Тази позиция не се отнася единствено за него, а за всеки един член на придвижването, до момента в който не се потвърди или обори неговата непорочност. Това съобщи евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк в студиото на БТВ и акцентира, че от Движение за права и свободи не смъкват доверието си " просто тъй като някой желае " това. Трябват доказателства и учредения.

По думите му от партията нямат мотив за терзания, свързани с и в тях. " , той отиде и даде свидетелски показания. Доколкото разбрах, той е заявил това, което е трябвало да заявява по закон ", сподели евродепутатът.
 Пеевски отхвърля да има недекларирани офшорки, бил безупречен
Пеевски отхвърля да има недекларирани офшорки, бил безупречен

Той опроверга информацията по следствието Pandora Papers

Кючюк удостовери думите на самия Делян Пеевски, че офанзивите против него идват от кръга " Капитал " . " Има доста масирана офанзива против господин Пеевски и тя идва главно от кръга " Капитал " и неговите медии, тъй като господин Пеевски през годините е разобличавал задкулисието на този кръг. " Той съчетава в себе си концентрации на медии, неправителствени организации, които подават сигнали и най-важното - т ози кръг в доста от случаите не взе участие със своите представители в Народното събрание , само че във всяко едно държавно управление на Бойко Борисов е имал своите министри. Това не са мои думи, това са думи на някогашния министър председател ", уточни Кючюк.

Евродепутатът удостовери: В България има задкулисие . На въпрос дали считат фактически, че въздействието на въпросния кръг " Капитал ", който упрекват, е толкоз огромно, че да доближи до президента Байдън , който пък персонално подписва , Илхан Кючюк изрече подозрение, че персонално американския президент се занимава с това, само че и изрази убеденост в дейностите и силата на лобистите .
 Делян Пеевски апелира глобите по
Делян Пеевски апелира глобите по " Магниски " и в Съединени американски щати

Той може да показа правни и в действителност учредения за унищожаване на глобите

Все още не е взето дефинитивно решение за лична кандидатура на Движение за права и свободи за президентските избори, само че е по-вероятно придвижването . Това ще стане ясно в околните няколко дни.

" Що се отнася до дейностите на Румен Радев - ние имахме роля в избирането му, тъй като смятахме, че той би трябвало да бъде " другият президент ". За страдание нашата констатация е, че Радев се провали в напъните си да сплоти нацията, да събере целия капитал на България, с цел да върви страната ни напред с ясни цели ", уточни Кючюк и удостовери, че Румен Радев не може да разчита на гласовете на Движение за права и свободи на един възможен балотаж.
 Движение за права и свободи не желаят Радев за президент
Движение за права и свободи не желаят Радев за президент

Авторитарният модел на Борисов беше сменен от Радев

Илхан Кючюк сподели още, че делегация на на предварителните избори в България през ноември, а когато са показали в Брюксел с водача Мустафа Карадайъ от страна на Министерство на вътрешните работи, там са останали сащисани и възмутени, че такова нещо може да се случва в страна от Европейския съюз през 21 век.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР