Стоил от Ботуня планирал сватба. Но вместо това се самоубил.

...
Стоил от Ботуня планирал сватба. Но вместо това се самоубил.
Коментари Харесай

Стоил от Ботуня, който сложи край на живота си, планирал да...

Стоил от Ботуня възнамерявал женитба. Но вместо това се самоубил. Той страдал от неуравновесеност и това довело до решението му да посегне на живота си, пише  " Монитор ".

Самоубиецът е ерген и няма деца. Завършил е право, само че работел в столицата във компания за климатици. От известно време се оплаквал на сътрудниците си, че някой непрекъснато го следи.

И околните му забелязали, че е почнал да се държи необичайно. Те потърсили консултация с психолог, който им споделил, че има огромна възможност Стоил да посегне на живота си.

Младият мъж се прибрал в родното си село, тъй като имал почивни дни. Излязъл от вкъщи си в петък следобяд откакто провел дълъг телефонен диалог.

Не взел със себе си нито телефон, нито ключовете от колата и документи. След като не се прибрал цяло денонощие, бил разгласен за търсене.

Търсили го служители на реда, помагали и хора от селото. Въпреки събраните данни за самоубийство, полицията не е затворила случая и продължава следствието.

От профила му във Facebook излиза наяве, че Стоилов е обожател на походите измежду природата и на волейболните ни национали. Имал сериозна другарка и възнамерявал скоро да се дами.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР