Стоик ли е тази жена, всеопрощаваща ли е, светица ли

...
Стоик ли е тази жена, всеопрощаваща ли е, светица ли
Коментари Харесай

Паметник приживе трябва да вдигнат на съпругата на Тони Стораро: Ето колко изневери е преглътнала Валя! (+ ново разкритие)

Стоик ли е тази жена, всеопрощаваща ли е, светица ли е?!... Това се питат близки до Тони Стораро за брачната половинка му Валя. Знаем, че тя е първият и единствен брак на артиста, която го е дарила със синковците му Фики Стораро и Емрах Стораро.

Много пъти самият човек-глас, както назовават Тони, е благодарил на жена си в ефир и е казвал, че в случай че не е тя, това семейство да се е разпаднало. " Само от дамата зависи дали един брак ще просъществува, или не ", казвал е " умно " Стораро-баща.

И мнозина си мислеха, че приказва за нощните си участия и чести пътувания. Но не би. Говорил е индивидът за изневерите си, които са безброй. В дословен смисъл. Тони Староро е слагал рога на жена си толкоз пъти, че друга на нейно място, до момента трижди да му е " светила маслото ".

Новото разобличаване, което гръмна преди дни е, че измежду похожденията на Тонито е била и самата Софи Маринова. Двамата добре са се отъркаляли преди време, както го е правил и с някогашната министърка Емел Етем. И още доста, доста други дами, огромна част от които даже не са известни на необятната общност.

" Тази Валя е извънземна и би трябвало монумент да й вдигнат приживе. Как го търпи това знамение, единствено тя си знае, само че е в действителност рядка птица. Повечето дами няма да го приберат подобен. И популярност Богу! ", разясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР