Стои добре и в стаята на запален геймър, и в

...
Стои добре и в стаята на запален геймър, и в
Коментари Харесай

Genesis Krypton 150 – мишка с хищен вид и боен дух

Стои добре и в стаята на разпален геймър, и в офиса на дизайнер-маниак

Геймърската мишка Krypton 150 е подготвена за 5 милиона клика без съмнение
(снимки: Мария Малцева / TechNews.bg)

Какво желае буйният геймър от своята външна страна? Най-вече да е безотказна, само че също по този начин да е комфортна, да не натоварва ставите, да е супер-чувствителна, да наподобява „ свиреп ” .

Такава е гейминг-мишката Genesis Krypton 150. Според производителя, тя е подготвена за 5 милиона клика без съмнение, тъй че да „ превърти ” няколко дузини игри. Същевременно, цената й е повече от налична – мишката се предлага у нас за към 18-20 лева (с ДДС).



Хищен тип и военен дух са стаени в ергономичния черен корпус, който наподобява на малко и диво зверче. Когато е включена към компютър, мишката съставлява зрелищен образен театър от цвето-светлина.

Скрол-бутонът, логото на гърба и няколко транспарантни линии по продължение на обтекаемия корпус светят в непрекъснато преливащи се, сияйни цветове, с помощта на скритите вътре светодиоди. Пламтящо аленото се прелива в огнено-оранжево, ярко жълто, а сетне искрящо зелено, неоново синьо и „ магьосническо ” лилаво – съвсем като отварите на вълшебниците в някои игри.

Навярно с тази екзотична визия мишката би стояла добре освен в стаята на разпален геймър, само че и в офиса на дизайнер-маниак. Чувствителността й ще се оправи и с двата типа задания: нейният акуратен оптичен датчик работи с резолюция от 800 до 2400 точки на инч.

Освен скрола и двата обичайни бутона – ляв и десен – Genesis Krypton 150 има и два бутона на левия непряк ръб, както и един спомагателен бутон най-отгоре. Той е предопределен да сменя резолюцията на мишката, избирайки сред четири равнища.

На досег повърхността й е нежна като тънко кадифе. Освен, че е прелестно на досег и не запотява ръката, това гумирано покритие има и специфична задача – да не разрешава мишката да се изплъзне от дланта.

Krypton 150 се плъзга бързо и леко по повърхността на класическите подложки за мишки, само че и не натоварва китката, тъй като е една от най-леките мишки в промишлеността – едвам 98 грама.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР