СТК към ЗС на БФС в Пловдив се произнесе по

...
СТК към ЗС на БФС в Пловдив се произнесе по
Коментари Харесай

Наказаха Сокол със служебна загуба заради симулативна игра

СТК към ЗС на БФС в Пловдив се произнесе във връзка прекратения в 10-та минута мач сред Несебър и Сокол (Марково): На съображение член 24 (13) б.А от Наредбата за шампионатите и шампионатите за срещата от 14 кръг по програмата на „ Трета лига “ – Югоизточна група сред тимовете на ОФК “Несебър “(Несебър) и ФК “Сокол “(Марково) се присъжда длъжностен резултат 4-0. Член 24, (13) б.А гласи:

При започване на среща от тим със седем състезатели във Трета лига или в регионалните групи и следващо преустановяване на срещата заради оставането на тима с 6 (шест) футболисти, действието се приема за „ симулативна игра “. В тези случаи СТК постанова наказване на тима, предизвикал прекратяването, както следва: а) При първи случай – служебна загуба на тима с 3-0, като към маркираните досега голове се прибавят и 3 гола в интерес на постоянния тим

Напомняме, че това е втора служебна загуба за Сокол, само че двете са по разнообразни параграфи. При 2 служебни загуби от еднакъв темперамент тимът следва да бъде изваден от групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР