Стивън Фрай похвали крал Чарлз за неговата прозрачност с диагнозата

...
Стивън Фрай похвали крал Чарлз за неговата прозрачност с диагнозата
Коментари Харесай

Стивън Фрай признава, че е разтревожен за приятеля си крал Чарлз след диагнозата рак

Стивън Фрай похвали крал Чарлз за неговата бистрота с диагнозата му рак, само че признава, че е „ угрижен “ за суверена.

Твърди се, че 66-годишният артист и комедиант е непосредствен другар на кралската персона и беше персонално поканен на коронацията му предходната година. Стивън, който самият се пребори с рак на простатата през 2018 година, сподели, че неговата „ доста бърза рационализация “ на монархията в този момент включва „ неприкритост за нещо толкоз персонално и неделикатно като рака “ след известието в понеделник вечерта от Бъкингамския замък.

Кралят отсрочи всички обществени отговорности, само че продължава подмолната работа по своите червени кутии с държавни документи. Дворецът сподели, че е избрал да показа новината, с цел да „ подкрепи публичното схващане “ за хората по света, наранени от заболяването, само че не предложи повече детайлности.

Телевизионният любим Стивън, който преди шест години сподели, че заболяването е била открита, откакто е посетил своя доктор за инжекция против грип, приказва в Today Podcast на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР