Стилияна Николова спечели титлата в многобоя на Световната купа по

...
Стилияна Николова спечели титлата в многобоя на Световната купа по
Коментари Харесай

Стилияна Николова със злато от многобоя в Баку

Стилияна Николова завоюва купата в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан), а Ева Брезалиева завоюва бронзов орден.

Николова направи следващото си мощно съревнование и събра 133,800 точки на четирите уреда. Това е втора купа за Николова в многобой на Световна купа след златото в София при започване на април.

Брезалиева пък завоюва първото си отличие в многобой, откакто събра 126.300 точки. Двете българки се класираха за финалите и на четирите уреда. Николова влиза с първи оценки в три от четирите финала - на обръч, бухалки и лента. Финалите на обособените уреди са в неделя.

На второ място в многобоя приключи международната шампионка София Рафаели от Италия, която водеше в класирането след първия ден, само че позволи неточност на лента и приключи със 129,700 точки.

По-късно през днешния ден е съчетанието на ансамбъла на България на две топки и три ленти. Българският отбор в състав Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова е осми във краткотрайното класиране след сериозна неточност на пет обръча в петък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР