Стилиян Петров заяви преди Конгреса на БФС, че се надява,

...
Стилиян Петров заяви преди Конгреса на БФС, че се надява,
Коментари Харесай

Стенли: Дано клубовете са узрели за промяна

Стилиян Петров съобщи преди Конгреса на БФС, че се надява, че Димитър Бербатов и екипът му да победят.

" Българският футбол би трябвало да се освободи. Ако българският футбол желае да продължава по същия метод, ще продължи. Ако желае да види нещо друго, ще гласоподава... Ние сме се срещнали с безусловно всички клубове. Показали сме почитание от най-малките до най-големите. Те ще преценяват дали тази система би трябвало да работи по този метод.

Желанието има огромно, само че културата и метода на работа на някои хора не се е трансформирала и няма да се промени. Това е огромният проблем. Дано клубовете към този момент са узрели.

Георги Градев, Георги Захариев и Манол Иванов демонстрираха, че желаят нещо друго в българския футбол. Михаил Касабов и Георги Иванов - Гонзо знаем по какъв начин действат. Те употребяват системата на БФС, което е непозволено. Но за жалост живеем в подобен свят.

Надявам се, че ще получим поддръжката на тези, които желаят положителното на българския футбол, желаят да работят и да виждат, че продуктът български футбол се развива, както техните клубове и гении. Те ще преценяват дали сме създали задоволително през последните три години, с цел да ги убедим ", сподели той.

" Аз стоя с лицето си пред всички вас. Не укривам неща. Аз не се укривам. Това, че имаш другари и играеш футбол, имаш разнообразни взаимоотношения, това не значи безусловно нищо. Аз съм подобен човек ", по този метод Стилиян Петров разяснява фотографията, която разгласява с Бойко Борисов във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР