Стига вече толеранс към българомразци Докато във вътрешен план се

...
Стига вече толеранс към българомразци Докато във вътрешен план се
Коментари Харесай

Туморното образувание РСМ, заплашващо да унищожи и здравите клетки

Стига към този момент толеранс към българомразци

Докато във вътрешен проект се боричкаме кой прокурор крив, кой прав, РСМ за следващ път ни унижи пред всички, изричайки крайни неистини. Премиерът им Димитър Ковачевски, който взе участие в срещата на върха в Исландия, отдадена на войната в Украйна, атакува България, позволявайки си да я съпостави с Русия. Паралелно с него, от Белград страната ни беше атакувана и от президента им Стево Пендаровски, съгласно който преиначаваме историята.

" Начинът на говорене, необятно употребен от България по отношение на Северна Македония, за жалост, доста прилича говоренето на Руската федерация за Украйна ", най-нагло съобщи Ковачевски, допълвайки, че: " Неприемливо е погрешни и безпочвени обвинявания да се употребяват злонамерено за политически цели в този решителен миг за историята на Европа. Северна Македония е интернационално приета за сполучлив образец за функциониращо мултиетническо общество и народна власт. Всички интернационалните правозащитници в отчетите си удостоверяват този факт ". За него ние сме страна, която: „ Проявява пренебрежение към решенията на Европейския съд за правата на индивида и към стандартите на Съвета на Европа за човешки права ".

Президентът Стево Пендаревски се включи в офанзивата, като с несъгласие с всякаква нравственос и европейски правила, съобщи, че би трябвало да има черни описи за български жители и политици, тъй като:  " Не може да се прикриваш зад длъжността си и в това време да защитаваш позиции, които нарушават публичната сигурност в Македония ", сподели той, разяснявайки възбраната за влизане в страната на българския евродепутат Андрей Ковачев на 6-ти май тази година, който трябваше да взе участие в панихида на българското военно гробище в Ново село, Струмица. „ Лицата, които имат териториални искания няма да влизат в Македония, а в случай че евродепутати желаят да дойдат в Република Северна Македония като част от делегация на Екологичен потенциал, са добре пристигнали, само че в персонално качество, без значение какви са техните претекстове, може да им бъде неразрешено влизане в страната ”, сподели още той.

„ България преиначава историята ”, беше върхът на наглостта и арогантността на македонския президент.

Вероятно Ковачевски и Пендаревски чудесно знаят истината, само че е реалност, че точно свалените гащи на българската дипломация предизвикат тяхната все по-увеличаваща се и агресираща безочливост по отношение на страната ни.

България по отношение на Македония работила по този начин, както Русия към Украйна

Да забележим:

1. България е първата страна в света, признала Република Македония като самостоятелна страна още през 1992 година Истината е, че Македония може да се назовава и е страна, посредством и на нашата позиция преди повече от 30 години;

2. България отвори границите си, с цел да оцелее РСМ по време на ембаргото;

3. За сметка на българските данъкоплатци хиляди техни младежи получиха гратис обучение и стипендии;

4. Благодарение на хилядите паспорти, които им дадохме, получиха опция да работят в цяла Европа и по тази причина годишно се вливат към 1 милиарда, дублирам - ЕДИН МИЛИАРД евро в РСМ;

5. РСМ е получила и подаяние от 94 танка и 108 гаубици ремонтирани до 100 % запас плюс цялостен боекомплект за всеки танк и гаубица, като единствено ремонтите и боекомплектите костваха на българските данъкоплатци съвсем 5 милиона лева;

6. Построихме им полеви болници;

7. Подкрепихме РСМ и за НАТО;

8. Не спряхме да ги покровителстваме към този момент толкоз години

Какво получихме:

1. Исторически фалшификации, опити за смяна на историята, заграбване на наши исторически персони - Гоце Делчев, Димитър Талев, Тодор Александров, Христо Смирненски, св. Климент Охридски, Наум, Черноризец Храбър, Презвитер Козма, Константин Преславски, Братя Миладинови, Кузман Шапкарев, Стефан Веркович, Антон Попстоилов, Райко Жинзифов, Григор Пърличев, Йордан Константинов-Джинот и редица други

2. Непрестанно увеличващ се език на омразата;

3. Дезинформация в учебниците;

4. Строеж на монументи на велики българи, които българи показват за свои;

5. Рушене на други монументи, свързани с историята ни;

6. Нападения и възбрана на български клубове (включително и незабавни промени в законите поради това);

7. Заплахи над лица с българско самосъзнание;

8. Опит за ликвидиране на разположение, определило се като българин.

И след това РСМ ни назовава фашисти. Я отново, клети титовчета? Ние ли сме фашисти, ние ли заплашваме, бием, разрушавам, палим? В нашите медии ли всекидневно участва

антимакедонска изразителност, наши ли политици приканват да се възпламенят и унищожат вашите клубове, ние ли призоваваме към отплата и даже убийства?

Напротив, дори си имаме платени публицисти, „ общественици и „ историци ”, подгънали коленца, отразявайки и агитиращи за  вас, а ръководещите ни, пътека направиха до страната ви, с цел да ви угодят.

Ние ли не си отваряме досиетата, с цел да се види кой кого е заплашвал, промивал самосъзнанието му и преследвал. Или вие криете истината за основаването на днешна Македония, репресиите против българите, погромите над тях?

Страна, чиято изразителност, чиято държавна теория е учредена напълно на антибългарска основа и на най-високо равнище всекидневно нападна България, си позволяава да подлага на критика, да заплашва, да упреква! Вие, титовчета, надминахте най-мрачните режими в историята и само времената, в които живеем, ви пречат да изпратите в лагери всички, определящи се като българи!

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР