Стига толкова празни обещания, писна ни. Животът ни мина в

...
Стига толкова празни обещания, писна ни. Животът ни мина в
Коментари Харесай

Протест срещу високите цените на тока, горивата и храните! Овладейте инфлацията!

Стига толкоз празни обещания, писна ни. Животът ни мина в очакване на смяна, а към момента няма усъвършенстване на качеството на живот в България. Всички приказват за битка със статуквото, а те самите са част от него и не желаят да го трансформират.

Реално нямаме избор, с изключение на да вземем живота си в ръце. Днес сме млади и мощни, само че скоро няма да сме и времето минава по-бързо от колкото чакаме Промяната сме ние, хората които градим страната, хората които градим фамилии и отглеждаме бъдещето.

На 03.03, денят на националния празник ще желаяме министър ръководителят Кирил Петков да пристигна на нашия митинг и да даде отговор на два въпроса:

1. Кога ще овладее хиперинфлацията, която е основана от енергийната рецесия с цените на тока, газта и горивата?

2. Кога ще има явен проект по какъв начин ще се оправи стопанската система на страната, който ще отбрани и ползите на семействата, бизнеса и извънредно нуждаещите се?
НЕ желаеме оставки, желаеме деяние и решение – тук и в този момент! Казахте, че сме богата страна и корупцията ни грабела. Добре, в този момент сте Вие, за какво живеем още по-лошо?

Защо другите страни вършат всичко за народа си, а тук като че ли на непознат тил се бият камшици? Знаете ли по какъв начин оцеляват възрастните хора, когато пенсията им е по-ниска от сметката за тока?
Когато медикаментите за живот биват подбирани, тъй като парите не доближават? Знаете ли по какъв начин се хранят служащи, когато бизнесът ти е смачкан от енергийните бомби с тока?
Искаме да Ви забележим на площада и да покажете, че не сте не запомнили за какво взехте властта и за какво хората Ви гласоподаваха доверие!

Полша с 0% Данък добавена стойност на храните след 1 февруари. В Германия е 9%. Намаляване от 1-ви февруари в Полша на акциза на горивата от 23% на 8% и поевтиняване на бензина и дизела с 13-15 цента.
Тук за какво всичко се подвига? Какво очаквате да стане, когато всички банкрутират и потреблението спре!?
Организатор на митинга е „ Бъди човек “ – организация, която от 5 години насам има извършени 12 акции и начинания в над 40 града и области в страната с благотворителна цел подкрепяне на възрастни и небогати хора.

Източник: Фейсбук
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР