Стига да не изглежда като сандвич, всичко е наред, казва

...
Стига да не изглежда като сандвич, всичко е наред, казва
Коментари Харесай

Според мъжете: Ето как изглежда красивата вагина

" Стига да не наподобява като сандвич, всичко е наред ", споделя представител на мощния пол

Знаете ли, че по необятния свят съществува конкурс за хубост на вагината? Да, вярно прочетохте. Конкурсът е основан като PR трик от Брайън Слоун - производителят на сексиграчки, който е изобретил паметната за мъжете „ уста ” Autoblow 2. Като оставим настрани нелепостта въобще на това съревнование по вагини, ме накара да се зачудя повече от всеки път какво прави една вагина задоволително „ хубава “ или „ красива “, та да стигнем чак до „ необикновена “.

И стартира едно ровене в интернет, с цел да се опитам да схвана въобще потребността от това шовинистично събитие, извършено е в Орегон - последното място, на което подозирах, че ще има нещо толкоз съвременно? Оказа се, че съдиите в този състезания за вагина в предходни години са показали, че те са част от „ дълга традиция на пропагандиране на нереалистични стандарти за хубост за дамите “.

Насоките означават, че вагината от " клас едно " може най-добре да се опише като мека и не изпъкнала, до момента в който вагините в класове от три до пет " демонстрират изпъкнали дребни срамни устни ". Разбира се, това съревнование се организира от мъже и за мъже и в случай че хубостта в действителност е в очите на наблюдаващия, тогава дамите на всички места са обречени на безумно високите стандарти, които мъжете имат за вагините.

И до момента в който не може да заявим задоволително изрично, че всички вагини са красиви, най-вероятно всяка от нас би си задала въпроса „ какво, по дяволите, прави една вулва приятна за окото ”. Да не мислите, че няма отговор на това? Разбира се, че съществуват такива. Представям ви характерностите, съгласно които мъжете квалифицират женския сексуален орган като „ красива вагина “.

1. „ Влажна като добре изпечена торта, а не суха като препечена пържола. “ - Шон М.
2. " Чиста, обръсната, пропорционални устни по отношение на клитора. " - Фил Г.
3. „ Стига да не наподобява като сандвич, всичко е наред. “ - Крис Б.
4. " Обръсната, без порязвания, мирише ужасно и срамните й устни не се клатят и не висят. Клиторът е спретнат, а не стърчи на открито като дребен пенис. " - Самуел С.
5. " Хубава и дебела, без вътрешностите да висят на открито. " - Терънс Х.
6. " Трудно е да се опише идеалната вагина, само че устните, които не са увиснали, несъмнено са наложителни. " - Деймиън Б.

Мога да продължава с интернет цитатите до безконечност, само че в случай че би трябвало да сме почтени, сигурно в живота ви е имало най-малко двама господа, които са били подготвени тутакси да предлагат вашата вагина за кралица на хубостта. Момчета, които са поставяли вас и нея на фундамент.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР