Стейси Соломон се разплака, докато се възхищаваше на първата торта

...
Стейси Соломон се разплака, докато се възхищаваше на първата торта
Коментари Харесай

Стейси Соломон в сълзи, когато каза „няма повече деца“ от Джо Суош по време на партито за рождения ден на Бел

Стейси Соломон се разплака, до момента в който се възхищаваше на първата торта за рожден ден, която направи за най-малкото си дете – и защото брачният партньор й й сподели, че няма да имат повече.

34-годишната звезда от Loose Women е горда брачна половинка на някогашния брачен партньор на артиста от EastEnders Джо Суош, на 41 година, и е матриарх на тяхното смесено семейство. Телевизионната звезда има 15-годишен наследник на име Закари, който споделя с някогашния си другар Дийн Кокс, и 11-годишен наследник на име Лейтън, който споделя с някогашния си избраник Арън Барнам.

Заедно с Джо тя е и майка на четиригодишния наследник Рекс, двегодишната щерка Роуз и най-малката щерка Бел, която тази седмица навърши годинка. Джо също има 16-годишен личен наследник, на име Хари, от предходна връзка с някогашната си избраница Ема Софоклеус. Стейси и Джо отпразнуваха първия рожден ден на Бел - звездата от токшоуто направи торта във формата на сърце за най-малкото си дете. Тя гордо сподели резултатите от печенето си в обществените медии.

Споделяйки видеоклип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР