Стево Пендаровски е слуга на чужденците, инсталиран, за да унищожи

...
Стево Пендаровски е слуга на чужденците, инсталиран, за да унищожи
Коментари Харесай

Македонска партия: Стево Пендаровски е слуга на чужденците, инсталиран, за да унищожи македонския народ

„ Стево Пендаровски е „ прислужник на чужденците, конфигуриран, с цел да унищожи македонския наорд “. Така проруската националистическа партия „ Единствена Македония “ реагира на думите на президента, който по-рани съобщи, че „ е безспорна историческа истина, че Гоце Делчев се е обявявал за българин “, предава скопското електронно издание MakPress, представено от Агенция Фокус.
„ Стево Пендаровски се причисли към марионетното държавно управление в Скопие в плана за предаване на македонската история на България с изказването, че македонският колос Гоце Делчев е българин “, възмущават се от „ Единствена Македония “. За какви безспорни обстоятелства, че Делчев бил българин приказва Пендаровски, когато апостолът на македонското революционно придвижване е породист македонец от Беломорска Македония, който е посветил живота си за свободата и независимостта на Македония и е изискал да бъде заровен в столицата на независимата македонска страна ".
„ С изказванието си,че Делчев е българин, Пендаровски се включва в българската тактика, че македонците са българия, които Йосип Броз Тито принудително е предиздвикал да бъдат македонци “, се прибавя в изказването. Накрая от Единствена Македония заключват, че „ целият свят знае, че е неоспорим исторически факт, че Стево Пендаровски е прислужник на чужденците, конфигуриран, с цел да унищожи македонския народ и македонската страна. " Късмет в бедствието е, че Пендаровски не отразява волята на македонския народ, тъй като на изборите той бе определен единствено с 23% от всички записани гласоподаватели, а и огромна част от този дребен брой гласове бяха подарък от албанските жители на Република Македония “, се споделя още в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР