Стево Пендаровски е оптимист за победа за още един мандат,

...
Стево Пендаровски е оптимист за победа за още един мандат,
Коментари Харесай

Пендаровски е оптимист за още един мандат, но с победа на втори тур

Стево Пендаровски е оптимист за победа за още един мандат, само че не от първи, а от втори тур, защото тази година кандидат-президентите са рекорден брой - седем. Изборите са на 24 април. Един от седемте кандидат-президенти би трябвало да завоюва гласовете на повече от половината от гласоподавателите, вписани в изборните описи.

Пендаровски е оптимист и чака победа на втори тук, който ше се организира дружно с парламентарните избори на 8 май. Като част от прдизборната си акция, Пендаровски ще посети 65 обитаеми места във всички общини в страната, като през днешния ден ще бъде в Кривогащани, Крушево и Прилеп.

„ Очакваме да имаме срещи с хиляди наши жители и да им представим какво е моето предложение за идващите пет години. Някой ще каже, че може би това не е належащо, тъй като имам петгодишен мандат зад тила си и македонските жители доста добре знаят какво съм отстоявал, срещу какво съм бил, какво съм подкрепял и какъв политически профил могат да чакат и през идващите пет години, в случай че ми дадат доверието си ”, сподели пред медиите Пендаровски, написа Българска телеграфна агенция.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР