Стендъп комедиите са все по-предпочитано място за делници и празници.

...
Стендъп комедиите са все по-предпочитано място за делници и празници.
Коментари Харесай

Стендъп комедията - смехът, който сплотява и помага на HR-и и мениджъри

Стендъп комедиите са все по-предпочитано място за делници и празници. Смехът сплотява и се търси.


Така БГНЕС стартира диалога със стендъп актьорът Дими Деянски от " Inside Joke ".

Комедиантът има стабилен стаж зад тила си на сцена и самоуверено може да каже, че повече от половин София се е смяла с него по питейни заведения, зали, че дори и в пивоварна. А замирише ли на канела и коледни сладки, ползата на публиката се ускорява.

" Има усилване на публиката, само че и на цялата стопанска система, тъй като най-накрая хората са си взели заплатата. Спретват се за Коледа и се приготвят за финансовия чук, който ще ги удари ", майтапи се комедиантът.

Празничните събирания на фамилии и другари съгласно Дими са една от основните аргументи за огромните компании, които посещават стендъп шоу или пък желаят частно такова. Партитата в офиса са също причина, а комедията – добра концепция за обезпечена доза смях.

„ Силният сезон на всички събития, които се случват на затворено място, са есента, зимата и пролетта. Колкото по-рано се стопли времето, толкоз по-бързо се усеща напредване на публиката на открито, само че пък стендъп комедиите са част и от топлите сезони, като има опция да се организират и на открито ”, изясни комедиантът.


Дими Деянски описа и за друга наклонност, която се вижда в последно време.

„ Все повече се провеждат частни фирмени празненства, които се организират през цялата година и на които хората да могат да се посмеят от сърце ”, съобщи той и посочи, че в днешно време участията са целогодишно, като има доста сватби и тиймбилдинг интензивности защото стендъп комедията прави доста скъпа работа за колектива.

„ Един HR, началник, управител или служащ не може да излезе и да приказва по метод, по който комедиантите ще приказват. Това пъклен доста оказва помощ да се стопи леда, тъй като хората, когато се смеят дружно, те се сплотяват ”, разясни комикът.

За край на 2023 година Дими Деянски разгласи, че той и неговият екип са подготвили свое новогодишно шоу. То ще се състои на 28 декември и ще бъде с благородна идея.

„ Всички доходи ще се пренасочат в поддръжка на Любомир Еленков, за който може да се прочете в допълнение в брошурата на събитието и в страницата на Inside Joke Stand-up Comedy ”, добави стендъп комикът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР