Стефанос Циципас отпадна рано-рано от Мастърса в Шанхай, след като

...
Стефанос Циципас отпадна рано-рано от Мастърса в Шанхай, след като
Коментари Харесай

Умбер изхвърли Циципас от Шанхай след тежка трисетова битка

Стефанос Циципас отпадна рано-рано от Мастърса в Шанхай, откакто позволи загуба от Юго Умбер в три сета – 4-6, 6-3, 5-7, за към два часа и 10 минути игра .

 Стефанос Циципас.

Четвъртият в схемата стартира неприятно дуела, допускайки пробив още в първото си подаване. Юмбер пропусна сетбол в деветия гейм, преди да постави точка на разногласието в откриващия сет по сложния метод, отразявайки четири точки за пробив в десетия гейм. Вторият сет се разви по еднакъв метод, само че този път гъркът излезе победител след брейк в четвъртия гейм. Циципас започва зле и решителната трета част, само че съумя да върне пробива в седмия гейм. Въпреки това, той инкасира нов пробив в 12-ия гейм, който се оказа и съдбовен за гръцкия тенисист.

И двамата сервираха доста мощно, като нанизаха общо 15 аса и единствено две двойни неточности, завършвайки с 80 и повече % успеваемост при разиграванията на първи сервис. Разликата бе един пробив повече за французина, който завърши с 34 уинъра и едвам 9 непредизвикани неточности. Циципас приключи с 27 печеливши удара и 7 непредизвикани.

За 32-ия в схемата Умбер следва мач на осминафиналите с американеца Джей Джей Улф, който спря Матео Арналди от Италия в три сета. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР