Стефано Пиоли трябва тази вечер да подпише своя контракт като

...
Стефано Пиоли трябва тази вечер да подпише своя контракт като
Коментари Харесай

В Милан нямат страх от тифозите, Пиоли парафира довечера

Стефано Пиоли би трябвало довечера да подпише своя договор като ментор на Милан. Медиите в Италия чакат досегашния треньор на Фиорентина да встъпи в служба неотложно и да води утрешното занятие вместо досегашния Марко Джампаоло.

Очевидно „ росонерите” не се впечатляват от острите настроения измежду техните почитатели, които заедно из обществените мрежи и интернет пространството се оповестиха срещу назначението на експерта, който в хода на предишния сезон беше уволнен от „ виолетовите” поради слаби резултати.

Не този е главният мотив на последователите, които не биха дали прошка обстоятелството, че Пиоли беше отпред на Интер през сезон 2016/2017. Въпреки това по всичко проличава, че той ще подпише 2-годишен контракт. „ Скай Италия” рапортува, че през днешния ден следобяд сътрудникът на експерта – Бруно Сатин е имал среща с представители на Милан.

В същото време Джампаоло към момента не е публично уволнен, но 4 загуби в 7-те кръга на Серия А дотук идват прекалено много. На всичкото от горната страна трите реализирани победи – над Бреша, Верона и Дженоа – не бяха по никакъв начин безапелационни, а това също е повлияло върху решението на висшето управление.

Някои издания от Апенините настояват, че сега Джампаоло и неговият екип се намират в Миланело и си събират персоналните движимости.

Спекулира се, че заплатата на Пиоли в Милан би била в размер на 1 милион евро годишно. През втория сезон тя би могла да нарасне до 1,5 милиона евро, в случай че той успее да реализира избрани резултати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР