Стефан Станев, задържан за убийството на красивата студентка Виоля, е

...
Стефан Станев, задържан за убийството на красивата студентка Виоля, е
Коментари Харесай

Страшни подробности за жестокия убиец Стефан: Ден преди зверството налетял на гаджето на най-добрия си приятел, искал го за любовница

Стефан Станев, арестуван за убийството на красивата студентка Виоля, е желал да направи своя държанка дамата, на която сподели натрупа. Невен Петкова е гаджето на приятеля му Велислав, написа „ Телеграф “, базирайки се на източници от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

Ужасената свидетелка Невена разказала, че ден преди зверското кръвопролитие, Станев отишъл в дома им с Велислав и налетял да я целува.

Ден преди жестокото ликвидиране на Виола Стефан писал на Невена по Facebook. Тя го поканила у тях, защото рисувала и нямала време да излиза. Наркоманът цъфнал на вратата към 20ч на 22 юни, споделила дамата пред органите на досъдебното произвеждане.

Докато тя рисувала, си приказвали, само че внезапно той се изправил до нея и налетял да я целува. Тя се отдръпнала ужасена и го попитала какво му става.

„ Искаш ли да станем любовници “, попитал я Стефан, а тя му отвърнала, че не желае сходни неща. Минути по-късно той си тръгнал. Момичето изпаднало в смут, защото до декември предходната година Стефан живеел с нея и Велислав в продължение на няколко месеца. Никога не ѝ е посягал, само че постоянно пушел трева и взима амфетамини – розови с лого на телефонна слушалка, настояват очевидците.

Велислав и Стефан се познавали още от класическата гимназия, където били в един випуск.

Стефан обаче бил изключен от НГДЕК, тй като на изпит по гръцки се явил дрогиран, Така и фирмите на Велислав и наркомана се отдалечили, само че с течение на времето още веднъж се събрали. Ден след опита на наркомана да си хване държанка – гаджето на най-хубавия си другар, направил ужасяващото убийсвто. Първо счупил черепа на Виола със стик за голф, след което я тиня с два ножа, като опитал да отреже главата ѝ. Покрил тялото с чаршаф и одеяло, след което поставил от горната страна плюшена играчка - котето от „ Алиса в Страната на чудесата “. Няколко часа по-късно посочил натрупа ѝ на Невена. Признал пред нея и Велислав за стореното, като се стимулирал, че я умъртвил, тъй като е грешница, изневерявала му, с него е единствено поради парите.

Споделил пред приятелите си, че ненавижда и родителите си, които го издържали и се грижели за него, разказали негови познати,

Бившата брачна половинка на Стефан – Благовеста, обаче описа преди няколко дни, че тя е знаела за Виола, като студентката даже пратила играчки за детенцето им на 1 юни. Наркоманът обаче даже не я поканил при тях на масата. Шефката на Курило, където се лекувал Стефан няколко месеца, доктор Цветослава Гълъбова пък разгласи, че нямало право да оповестява за положението му на някогашната брачна половинка. Информацията за пациент можели да желаят единствено роднините и съд, прокуратура и обществени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР