Стефан МАРКОВ, novinite.bg Букмейкърските къщи са прочути с това, че

...
Стефан МАРКОВ, novinite.bg Букмейкърските къщи са прочути с това, че
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова води пред Мая Монолова според букмейкъри

Стефан МАРКОВ, novinite.bg

Букмейкърските къщи са фамозни с това, че оферират всевъзможни варианти за залагане на своите клиенти. Онлайн хазартът от много години е бизнес за милиарди по целия свят, а това кара операторите на другите букита да измислят нови и нови способи, с цел да накарат потребителите си да пръскат пари.

Novinite.bg попадна на забавна алтернатива за
залог, която дава прочут роден букмейкър. Онлайн заложната къща употребява момента и е пуснала пазари за " Следващ кмет ".

Местният избор у нас е на 27 декември, когато по места ще се избират кметове и общински съветници (в София, Пловдив и Варна и районни кметове). Балотажите пък, в случай че такива се наложат, ще се състоят на 3 ноември. 

Нещо повече - букмейкърът е поставил " Кметски избори 2019 " на допустимо най-видно място, най-отгоре в платформата си. Щом човек " кликне " излиза наяве, че вариантите са едвам 2, само че какви...

Може да се залага в конкуренциите за градоначалник на двата най-големи града у нас - София и Пловдив. Novinite.bg изследва, че откогато този
залог е пуснат, то ставките за него са много " плаващи ". Все отново през днешния ден коефициентите се задържат на едно равнище и са както следва:

За София: 

- С максимален късмет, съгласно оценката на букмейкъра, е Йорданка Фандъкова. Кандидатката за нов мандат е издигната от ГЕРБ, а коефициентът й е 1,56. Иначе казано, в случай че сложите 10 000 лв. и Фандъкова завоюва, то вие ще се облажите с чиста сума от 5 600 лв..

- На втора позиция е Мая Манолова, издигната от Инициативен комитет и подкрепена от Българска социалистическа партия. Шансовете на някогашния омбудсман да седне на кметското кресло са изчислени на 2,05. Възвръщаемостта тук е двойна, че и малко от горната страна.

- Трети е Борислав Игнатов, който е предлагането на Демократична България за нов градоначалник. Тук към този момент феновете на залозите навлизат в " дълбоки води ", тъй като коефициентът за проектант Игнатов е затлъстял - 5,00. При състояние, че той е стане нов кмет и някой го е планувал с 10 000 лв., то облагата " чисто " ще бъде цели 45 бона.

- Следва " патриотът " от Вътрешна македонска революционна организация - Ангел Джамбазки. За сегашния евродепутат ставката е 8,00. 

- Оценена с коефициент е и гражданската кандидатура на Борис Бонев, основател на добилата голяма известност " Спаси София ". Младият Бонев ще донесе на всеки заложил за него 10 000 лв. чиста облага от 80 000, стига да завоюва гласовете на най-вече софиянци.



За Пловдив:

- Надпреварата под тепетата е неимоверно по-изравнена, в случай че се има вяра на изследванията на букмейкъра. Лидер там е претендентът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - Здравко Димитров. Областният шеф е със ставка от 1,73. Това значи, че
залог от 10 000 лв. за него може да донесе облага от 7 300 лв..

- Втори, само че компактно залепен за водача, е издигнатият от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов. Той към този момент е бил градоначалник на Пловдив и е много различим. Коефициентът за " патриотичната " кандидатура е 1,86. Вярващите в него могат да " захлебят " чисто 8 600 лв., при
залог от 10 000.

- " Съюз за Пловдив " на Дани Каназирева, която се впуска за следващ път в борба за кмет, е оценен с 4,00, което съвсем несъмнено я вади от балотаж, само че пък
хазартни персони могат да се пробват за много добра облага, в случай че Каназирева вземе, че победи.

- Кандидатът на Българска социалистическа партия Николай Радев е със ставка от 6,00.

- Краен триумф за какъв да е различен претендент в Пловдив е оценен от онлайн букито на галактическите 20,00. Така набиращият скорост от задна позиция юрист Георги Колев от ЗС " Александър Стамболийски " или пък олимпийският първенец Николай Бухалов от " Кауза Пловдив " биха създали ултра щастливи и много богати тези, които им се доверят със
залог от 10 000 лв.. В случай на победа, то в сметката на позналия ще бъдат кредитирани 200 000 лв., от които 190 000 " чисто ".

Припомняме, че законодателят у нас не полза с налози участниците в онлайн
залагания, тъй че гореспоменатите числа си остават такива и от тях няма да има удръжки за страната. 

Ето по какъв начин локалният избор може да се трансформира в извор на облага, стига политическите знания и усет на играчите да се окажат точни.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР